menù
logo bianco
 
trentino
booking
X
Aankomst
 
Vertrek
 
 
Volwassenen
 
Kinderen

Cookie Policy

INFORMATIE OVER COOKIES

In overeenstemming met de verordering van de autoriteit voor de bescherming van persoonsgegevens (hieronder, de “TOEZICHTHOUDER”) van 8 mei 2014, vaststelling van vereenvoudigde procedures voor de informatie en het verkrijgen van toestemming voor het gebruik van cookies(hieronder, de "COOKIE MAATREGEL"),

Azienda Per il Turismo Valsugana soc. coop.
Viale Vittorio Emanuele, 3 
38056 Levico Terme (TN) – Italia
Mail: info@visitvalsugana.it
Tel: +39 0461 727700

aangezien de bezitter van de website (ook "Eigenaar") van plan is de gebruiker te informeren over het volgende.

In deze verklaring, op grond van art. 13 van EU-verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens (hieronder de "verordening"), de gebruiker zal worden uitgelegd hoe deze gegevens worden verzameld, voor welke doeleinden en wat zijn rechten zijn. Dit document is een integraal onderdeel van de informatie over de verwerking van persoonsgegevens, beschikbaar via de volgende link: www.visitvalsugana.it/nl/privacy-policy/ 

De website www.visitvalsugana.it (hieronder de “WEBSITE”) maakt gebruik van cookies om de browse-ervaring van de gebruiker te verbeteren.

 
WAT ZIJN COOKIES?
 
Cookies zijn kleine tekstbestanden die de sites die door de gebruiker worden bezocht rechtstreeks naar zijn terminal (meestal de browser) sturen, waar ze worden opgeslagen voordat ze bij het volgende bezoek door dezelfde gebruiker opnieuw naar dezelfde sites worden verzonden .
Tijdens het browsen op een site kan de gebruiker ook cookies ontvangen van verschillende sites of webservers op zijn terminal (zogenaamde cookies van derden); dit gebeurt omdat er op de bezochte website elementen kunnen zijn zoals bijvoorbeeld afbeeldingen, kaarten, geluiden, specifieke links naar webpagina's van andere domeinen die zich op andere servers bevinden dan die waarop de opgevraagde pagina zich bevindt. Met andere woorden, het zijn die cookies die worden geplaatst door een andere website dan degene die u momenteel bezoekt.
Cookies kunnen een duur hebben die beperkt is tot een enkele browsesessie in de browser (zogenaamde sessiecookies), en in dit geval worden ze automatisch gedeactiveerd wanneer de gebruiker de browser sluit; of ze kunnen een vooraf bepaalde vervaldatum hebben en in dit geval blijven ze opgeslagen en actief op de harde schijf tot die vervaldatum, en blijven ze informatie verzamelen tijdens verschillende browsersessies in de browser (zogenaamde permanente cookies).

Cookies worden gebruikt voor verschillende functies. Sommige zijn nodig om u in staat te stellen op de site te surfen en te profiteren van de functies ervan (zogenaamde technische cookies). Anderen worden gebruikt om statistische informatie te verkrijgen in aggregaat of niet, op het aantal gebruikers die toegang hebben tot de site en over de manier waarop de site wordt gebruikt (de zogenaamde bewaken of analytics cookies). Ten slotte worden andere gebruikt om een consumentenprofiel te traceren en advertenties op de Site weer te geven die mogelijk interessant zijn, aangezien ze consistent zijn met de smaak en consumptiegewoonten van de gebruiker (zogenaamde profielcookies).

Om meer te weten te komen over deze verschillende categorieën cookies, moet de gebruiker deze informatie blijven lezen en uitzoeken hoe ze werken en waarvoor ze dienen, en vrijelijk kiezen of hij toestemming geeft voor het gebruik ervan of dat hij dit voorkomt.

DIRECTE COOKIES

De site maakt gebruik van de volgende soorten directe technische cookies, waarvoor voor de installatie geen toestemming van de gebruiker vereist is, maar waarvoor de controller verplicht is om adequate informatie te verstrekken:

(a)    Navigatie- of sessiecookies: essentieel om de gebruiker in staat te stellen zich normaal binnen de Site te verplaatsen en de gerelateerde diensten correct te gebruiken; Ze worden niet opgeslagen op de computer van de gebruiker en verdwijnen wanneer de browser wordt gesloten;

(b)   "Functionele" cookies: uitsluitend bedoeld om de navigatie op de Site te verbeteren en te versnellen, door bepaalde keuzes van de gebruiker op te slaan (zoals taalvoorkeuren).

Dit zijn dus tools die de Eigenaar gebruikt om onder meer te zorgen voor efficiënte navigatie, sessiestabiliteit, persistentie van de login gedurende de sessie en het geselecteerde navigatieland. Ze worden ook gebruikt om de keuzes die de gebruiker heeft gemaakt met betrekking tot de weergave van bepaalde elementen van de pagina, zoals informatie- en communicatiebanners, te onthouden.

Het gebruik van technische cookies en de uitvoering van de daarmee verband houdende verwerking vereist geen voorafgaande toestemming van de gebruiker, in overeenstemming met de huidige regelgeving.

In elk geval blijft het voor laatstgenoemden mogelijk om de installatie van technische cookies op elk moment te voorkomen via de instellingen van hun eigen browser, in de wetenschap dat een dergelijke keuze de navigatie op de Site kan bemoeilijken, vertragen en soms blokkeren.

De gegevensbeheerder moet als zodanig uitsluitend worden beschouwd met verwijzing naar de directe cookies die op de site zijn geïnstalleerd.

COOKIES VAN DERDEN
 
Het is mogelijk dat terwijl een gebruiker op de Site surft, sommige cookies die niet rechtstreeks worden gecontroleerd en beheerd door de gegevensbeheerder, op zijn apparaat worden opgeslagen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer de gebruiker een pagina bezoekt die de inhoud van een website van een derde partij bevat.

In dit verband moet worden opgemerkt dat de gegevensbeheerder geen enkele rol speelt bij de verwerking van gegevens die afkomstig zijn van dit type cookie, aangezien dit een eenvoudige technische tussenpersoon is.

Profielcookies van derden worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven op de site en op andere websites en hun werking is gebaseerd op de browse-activiteiten van elke gebruiker. Dit type cookie kan ook door derden worden gebruikt om hun producten en diensten op de Site te tonen.

De site gebruikt ook bepaalde soorten analytische cookies van derden waarmee de volgende informatie wordt verzameld, alleen bij wijze van voorbeeld:

(a)    aantal bezoekers, paginaweergaven en navigatie binnen de site;

(b)    effectiviteit van acquisitiecampagnes op basis van de bron van webverkeer;

(c)    details over producten die op de site worden weergegeven en mogelijk gedownload.

Deze cookies, evenals de doeleinden waarvoor ze buiten de Site worden gebruikt, vallen onder de directe en exclusieve verantwoordelijkheid van de derde partij die ze op de terminal van de gebruiker installeert en worden gebruikt om de gebruiker advertenties te tonen in overeenstemming met hun interesses (dit is het geval voor cookies van derden voor profilering / retargeting).

Als de gebruiker geen cookies van derden op zijn terminal wenst te ontvangen, kan hij op elk moment via de onderstaande links toegang krijgen tot de informatie en toestemmingsformulieren van deze derden en de ontvangst ervan uitsluiten.

De volgende tabel toont alle cookies die op de site aanwezig zijn met bewijs van hun specifieke kenmerken en, in het geval van cookies van derden, links naar het respectieve privacybeleid, zodat de gebruiker bewust kan beslissen of hij toestemming wil geven voor hun gebruik en welke cookies moeten worden geblokkeerd of verwijderd.

Naam van de cookie Soorten (analyse, navigatie, profilering, etc.) Doel
geregisteerde gegevens Duur (verblijf op de pc of mobiel) Bron en toebehoren (eigen of derde partij en, in het laatste geval, link naar het gerelateerde privacybeleid)
_ga

analitycs

Used to distinguish users

 

2 years

 

of third parties
Privacy Policy Google
_gat_UA-51715002-2,
_gat_UA-51715002-4

analitycs

Used to limit the frequency of requests.

 

 10 minutes

of third parties
Privacy Policy Google

_gid

analitycs

Used to distinguish users

 

24 hours

of third parties
Privacy Policy Google

_dc_gtm_UA-24746304-40,
_dc_gtm_UA-51715002-2

analitycs

Used to limit the frequency of requests.

 

1 minuto

of third parties
Privacy Policy Google

ASP.NET_SessionID

navigatie

Automatic cookie that derives from the programming language used for the project.

Assign a unique code to the user for the session

For the session only

own

_fbp

profilering

Cookie used by Facebook to deliver a series of advertising products, such as real-time offers from third party advertisers.

 

3 months

of third parties
Privacy Policy Facebook

HOE COOKIES UITSCHAKELEN?
 
Bij het eerste bezoek aan de site kan de gebruiker alle cookies accepteren door op de knop "OK" of "X" (sluiten) in de banner te klikken, of op een willekeurig element van de webpagina buiten de banner zelf.

In elk ander geval en bij elk volgend bezoek aan de site (door te klikken op de link "Cookiebeleid" onderaan de homepage van de site), kan de gebruiker toegang krijgen tot deze informatie en toestemming voor de installatie  van cookies weigeren door op de juiste links te klikken, hierboven aangegeven.

Aangezien de meeste browsers zo zijn geprogrammeerd dat ze cookies automatisch accepteren, kan de gebruiker ervoor kiezen om ze niet te ontvangen, vooral in gevallen waarin de betrokken derde partij niet correct de mogelijkheid van opt-out heeft geboden. , door de browserinstellingen te openen en het gebruik ervan uit te schakelen, volgens de procedures die op de volgende adressen worden beschreven:


Internet Explorer:

http://windows.microsoft.com/it-it/windows7/block-enable-or-allow-cookies

Mozilla Firefox:

https://support.mozilla.org/it/kb/Attivare%20e%20disattivare%20i%20cookie

Google Chrome:
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it

Safari:
https://support.apple.com/it-it/HT201265

Opera:

http://help.opera.com/Windows/10.00/it/cookies.html

 

Voor meer informatie over cookies kunt u verbinding maken met de site www.youronlinechoices.com (beperkt tot de services die door dit platform zijn geregistreerd), om informatie te verkrijgen over het verwijderen of beheren van cookies op basis van de gebruikte browser en om de voorkeuren voor het gebruik van die van derden in te stellen.www.youronlinechoices.eu/it/  

Your Online Choices is een website beheerd door de VZW European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA), waarvan de versie in het Nederlands kan worden bekeken op het adres www.youronlinechoices.com/nl/, die informatie geeft over gedragsreclame op basis van profielcookies
(www.youronlinechoices.com/nl/interest-based-advertising) en stelt internetgebruikers in staat om zich gemakkelijk te verzetten (opt-out) tegen de installatie van de belangrijkste profielcookies die door adverteerders worden geïnstalleerd en op internetsites worden gebruikt
(www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren). Voordat u deze tool gebruikt, raden we de gebruiker aan om de algemene servicevoorwaarden van de site zorgvuldig te lezen op Your Online Choices (https://www.youronlinechoices.com/nl/algemene-voorwaarden), veel gestelde vragen(FAQ) (www.youronlinechoices.com/nl/veelgestelde-vragen) en gebruikershandleiding (https://www.youronlinechoices.com/nl/help-pagina). 

De gebruiker moet bewust gebruik maken van Your Online Choices. Hoewel Your Online Choices in feite veel van de belangrijkste bedrijven in de advertentiewereld samenbrengt die cookies gebruiken, is het mogelijk dat sommige van de derde partijen die cookies via de Site installeren zich niet bij Your Online Choices hebben aangesloten. Daarom is het gebruik van Your Online Choices geen garantie dat u cookies van derden ontvangt tijdens het browsen op de Site. Houd er ook rekening mee dat door alle cookies uit uw browser te verwijderen, zelfs de technische cookies die door Your Online Choices zijn uitgegeven om uw keuzes te onthouden, kunnen worden verwijderd, waardoor cookies van derden weer actief worden.
Om analytische cookies uit te schakelen en te voorkomen dat Google Analytics gegevens over de navigatie van de gebruiker verzamelt, kan hij de browser add-on downloaden voor het deactiveren van Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

We zullen de voorkeuren van de gebruiker met betrekking tot cookies behouden dankzij een specifieke technische cookie met de kenmerken gespecificeerd in de vorige tabel.


VERWERKINGSMETHODEN EN OPSLAGTIJDEN VAN GEGEVENS

Zoals benadrukt in het uitgangspunt van deze verklaring, verzamelt en verwerkt de gegevensbeheerder enkele persoonlijke gegevens van gebruikers via de cookies die deze rechtstreeks op de site overbrengt (directe cookies). De gegevensbeheerder moet met betrekking tot deze gegevens als zodanig worden beschouwd, in overeenstemming met de bepalingen van de verordening. De gegevensbeheerder verwerkt de gegevens van de gebruiker alleen met elektronische tools, volledig geautomatiseerd en zonder menselijke tussenkomst. Daarom zullen zijn werknemers en medewerkers nooit toegang krijgen tot de inhoud van de persoonlijke gegevens van de gebruiker die zijn verkregen via cookies, wat betekent dat ze nooit toegang zullen krijgen tot en/of directe persoonlijke identificatie-informatie (IPI) zullen hebben.

Sommige van de werknemers en medewerkers van de beheerder, aangewezen als geautoriseerde partijen, kunnen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de computersystemen die de persoonlijke gegevens van de gebruiker hosten, zonder ooit toegang te hebben tot hun feitelijke inhoud. Persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen op servers die worden beheerd door derden (bijv. Leveranciers van IT-systemen) of kunnen worden beheerd door personen die gespecialiseerd zijn in onlinereclame, die optreden als externe gegevensverwerkers op basis van een specifieke schriftelijke afspraak door een deel van de bezitter. De bezitter deelt mee dat, in overeenstemming met de voorwaarden en garanties vastgelegd door de verordening, de gegevens van de gebruiker kunnen worden overgedragen naar landen die niet behoren tot de Europese Economische Ruimte (EER), die mogelijk geen niveau van privacybescherming en bescherming van persoonsgegevens die gelijkwaardig zijn aan die gegarandeerd door de Italiaanse en Europese privacywetgeving, maar aangezien de bezitter alle passende garanties zal nemen om de bescherming en veiligheid van de overgedragen gegevens te waarborgen.

De persoonlijke gegevens van de gebruiker worden niet bekendgemaakt aan externe gegevensbeheerders, noch zullen ze worden verspreid.

De persoonlijke gegevens van gebruikers van de Site worden bewaard gedurende de tijd die strikt noodzakelijk is om de primaire doeleinden die in deze informatie worden geïllustreerd, uit te voeren, of in elk geval zoals nodig voor de bescherming van de rechten van zowel de belangen van de gebruikers als de eigenaar.


DE RECHTEN VAN GEBRUIKERS

Om de rechten uit te oefenen, of om meer informatie of verduidelijking te krijgen met betrekking tot deze Cookieverklaring, kan de gebruiker op de volgende manieren contact opnemen met de eigenaar:
- naar het e-mailadres info@visitvalsugana.it, of per post naar het adres van haar maatschappelijke zetel;

Op grond van de verordening informeert de bezitter dat gebruikers het recht hebben om de indicatie (i) van de oorsprong van persoonsgegevens te verkrijgen; (ii) van de doeleinden en methoden van de verwerking;(iii) van de toegepaste logica bij behandeling met behulp van elektronische instrumenten; (iv) de identiteit van de bezitter en beheerders; (v) van  onderwerpen of categorieën van onderwerpen aan wie de persoonsgegevens kunnen worden meegedeeld of die er als managers of gemachtigde over kunnen leren.

Bovendien hebben gebruikers het recht om:
a) toegang, actualisering, rectificatie of, indien geïnteresseerd, integratie van gegevens;
b) de annulering, omzetting in anonieme vorm of blokkering van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, inclusief gegevens die niet hoeven te worden bewaard voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld of vervolgens verwerkt;
c) de verklaring dat de verrichtingen bedoeld in de letters a) en b) onder de aandacht zijn gebracht, ook wat hun inhoud betreft, van degenen aan wie de gegevens zijn meegedeeld of verspreid, behalve in het geval dat deze nakoming onmogelijk blijkt o impliceert het gebruik van middelen die kennelijk niet in verhouding staan tot het beschermde recht.

Bovendien kunnen gebruikers hun toestemming op elk moment intrekken, als de verwerking op hun toestemming is gebaseerd;
b) (indien van toepassing) het recht op gegevensoverdraagbaarheid (recht om alle persoonsgegevens die op hen betrekking hebben te ontvangen in een gestructureerd formaat, algemeen gebruikt en leesbaar door een automatisch apparaat), het recht om de verwerking van persoonsgegevens te beperken en het recht op annulering ("recht op vergetelheid");
c) het recht om bezwaar te maken:
i) geheel of gedeeltelijk, om legitieme redenen, voor de verwerking van persoonlijke gegevens die op hen betrekking hebben, zelfs als dit relevant is voor het doel van de verzameling;
ii) geheel of gedeeltelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die op hen betrekking hebben met het oog op het verzenden van reclame- of direct-salesmateriaal of voor het uitvoeren van marktonderzoek of commerciële communicatie;
d) als ze van mening zijn dat de verwerking die op hen betrekking heeft in strijd is met de verordening, het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit (in de lidstaat waar ze gewoonlijk verblijven, in de lidstaat waar ze werken of in de lidstaat waar de vermeende schending heeft plaatsgevonden). De Italiaanse toezichthoudende de autoriteit voor de bescherming van persoonsgegevens, gevestigd in Rome (http://www.garanteprivacy.it/).

***
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor het bijwerken van alle links die in dit cookiebeleid kunnen worden bekeken, gebruikers erkennen en aanvaarden dat ze altijd moeten verwijzen naar het document en/of gedeelte van de websites waarnaar via een link wordt verwezen.

Door verder op de website te browsen www.visitvalsugana.it de gebruiker geeft toestemming voor het installeren van cookies.


Laat je inspireren
Laat je inspireren
Bekijk onze news, video en #hashtag.
Ontdek!
unchecked checked
Aanvraag informatie
Welke vakantie hoort bij jou?
Uw privacy is belangrijk voor ons en wij doen ons uiterste best om zorgvuldig en in overeenstemming met de geldende wetgeving met uw persoonlijke gegevens om te gaan. Alle informatie is beschikbaar in het privacybeleid
Verzend!